Snebunke og tre affaldsbeholdere og en bil i baggrunden

Status på affaldstømning

22. januar 2024

Det er plusgrader og de fleste veje er ryddet fri for sne og is. Det betyder, at vi igen kan køre en mere planmæssig indsamling af affaldet. Der vil dog fortsat være veje på landet, der er blevet så bløde, at de ikke er farbare med skraldebiler.

Har du ikke fået tømt din beholder? 

På grund af den lange periode med sne, frost og isglatte veje, er der mange beholdere, der ikke er blevet tømt som planlagt. Det beklager vi.

Det er desværre ikke muligt at indhente alle de manglende tømninger. Har du ikke fået tømt din beholder i perioden 3. - 19. januar, skal du derfor forvente, at den først bliver tømt på næste ordinære tømmedag. Se dine tømmedage her.

Vi forsøger dog løbende at indhente manglende tømninger. Vi kører blandt andet to ekstraordinære tømmeruter mandag og onsdag i uge 4. Vi kan desværre ikke udsende SMS’er vedrørende disse tømninger. Lad derfor dine beholdere stå synligt fremme.

Har du ekstra affald?

Hvis det kniber med pladsen i beholderne, kan du lægge det ekstra affald - svarende til din almindelige mængde husholdningsaffald - i klare sække, og stille dem ved siden at din beholder. Så tager skraldemanden også det ekstra affald med, når han kommer og tømmer. Husk at affaldet skal være sorteret.

OBS: Glas og flasker medtages ikke i klare sække. Aflever det i stedet på genbrugspladsen. 

Du kan også aflevere dit affald på genbrugspladsen - også restaffald og madaffald i en midlertidig periode. Alle genbrugspladser holder åbnet med almindelige åbningstider.

Spørgsmål og svar

Vi får mange henvendelser og spørgsmål om indsamlingen af affald i vintervejret. Derfor har vi samlet en række spørgsmål og svar her: FAQ om sne og indsamling af affald

Husk den gode tone

Der en træls situation, når man ikke har fået hentet sit affald. Det har vi fuld forståelse for. Vi opfordrer dog til at vise hensyn til både skraldemænd og medarbejdere ved Favrskov Forsyning samt holde en god tone, når du er i kontakt med dem – også på Facebook.

Følg med på driftsinfo

Vi får mange henvendelser, men vi kan desværre ikke give dig flere oplysninger i telefonen eller på e-mail, end dem du allerede kan se på vores driftsinfo. Hold dig derfor opdateret på siden med driftsinfo.

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.