Dunhammer og siv ved regnvandsbassin

CSR – vores samfundsansvar

Hos Favrskov Forsyning mener vi, at vi har et ansvar og en forpligtelse overfor virksomhedens interessenter og samfundet som helhed til at integrere samfundsansvar i den overordnede forretningsstrategi og den daglige drift i Favrskov Forsyning. Du kan her læse om, hvordan vi i Favrskov Forsyning bidrager til samfundet.

 

Da vi er en miljøvirksomhed, interesserer vi os meget for, hvordan vi påvirker miljøet, og vi arbejder aktivt med vores miljøforhold. Vi måler på, hvordan vi bruger vores ressourcer og påvirker vores miljø. Du kan om Favrskov Forsynings Klimaregnskab 2020 - en rapport, der kortlægger CO2-udledninger, der sker som følge af selskabets aktiviteter. 

Læs Favrskov Forsyning Klimaregnskab 2020.

Vi samarbejder med Kriminalforsorgen, hvor der ofte laves aftaler om, at mennesker, der er blevet idømt samfundstjeneste eller som skal udføre samfundstjeneste, som en del af deres prøveløsladelse, kan komme i samfundstjeneste på genbrugspladserne.

Vi samarbejder med Jobcenter Favrskov om at modtage mennesker i henholdsvis arbejdsprøvning og virksomhedspraktik. Her er der fokus på at finde frem til hvilke opgaver, der passer til den lediges kompetencer og eventuelle skånebehov samt at opbygge faglige og personlige kompetencer hos den ledige.

Hos Favrskov Forsyning ser vi studerende som en vigtig ressource, der besidder stor faglig viden, vi kan få god gavn af. Derfor er vi åbne for at have projekt- og specialesamarbejde med studerende fra alle slags uddannelser, og ligeledes ansætter vi lærlinge, kontorelever og praktikanter. I denne forbindelse ser vi et gensidigt ansvar og fordele; de studerende får opbygget faglige og praktiske kompetencer, og samtidig får vi mulighed for at få den nye viden og energi, som studerende kommer med. Ligeledes er vi med til at sikre fremtidig arbejdskraft i forsyningsbranchen. Er du studerende og har du lyst til at indgå et samarbejde med os, kan du kontakte os på forsyning@favrskovforsyning.dk.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.