Ænder ligger på græs ved regnvandsbassin i favrskov

Læs spildevandsplan

I spildevandsplanen kan du finde oplysninger om de eksisterende og planlagte forhold inden for spildevandsområdet i Favrskov kommune.

Planen omfatter de forventede spildevandsprojekter i perioden 2021 til og med 2028 med hovedfokus på at sikre et godt vandmiljø, klimatilpasning og højt serviceniveau og forsyningssikkerhed.

Læs spildevandsplan

 

Planen er en forhåndsorientering om kommende tiltag. Planen kan også have væsentlig betydning for dig som borger. Overordnet betyder spildevandsplanen:

  • Forbedret spildevandsrensning på ejendomme i det åbne land. Her skal lodsejere selv forbedre spildevandsrensningen på egen grund. Påbud om forbedret spildevandsrensning suppleres med et tilbud om kontraktligt medlemskab af kloakforsyningen.
  • Kloakering af ejendomme i det åbne land. Lodsejere skal betale tilslutningsbidrag og årligt vandafledningsbidrag, men slipper fremover for drift og vedligehold af eget renseanlæg.
  • Omlægning af kloak fra fællessystem til separatsystem. Lodsejere skal her omlægge eget kloaksystem på egen grund.
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.