Genbrugsvejleder løfter barn op til container mens andre børn kigger på

Book rundvisning på genbrugsplads

Her kan lærere, undervisere eller ledere af grupper og foreninger booke rundvisning på en genbrugsplads

Antal deltagere

Hvor og hvornår


Når du indsender denne formular, skal du være opmærksom på, at vi behandler dine oplysninger. Du kan læse mere om vores behandling her: Privatlivspolitik for Favrskov Forsyning A/S

Vi glæder os til at se jer på genbrugspladsen. Her er lidt praktisk information, som skal gives til den lærer/pædagog, der har eleverne/børnene med på turen.

Tøj

Hele besøget er udendørs og det blæser tit på pladsen, så husk at eleverne/børnene skal have rigeligt varmt tøj på.

Mad og drikke

Der er ikke plads til, at I spiser på genbrugspladsen. Men I er velkommen til at benytte arealerne udenfor pladsen.

Besøget

Rundvisningen varer 1 time, hvor eleverne/børnene. Undervejs stopper vi op og snakker om sortering, genbrug og miljø. Vi står for rundvisningen og forventer, at du som lærer/pædagog håndterer situationer med uro og holder styr på ”flokken”.

Billeder

I er velkomne til at tage billeder under besøget, så I har noget at arbejde videre med, når I kommer tilbage til skolen.

Sikkerhed

Genbrugspladsen er en arbejdsplads, og der kan være tung trafik, store maskiner og mange folk på arbejde. Eleverne/børnene får sikkerhedsveste på og vi går i samlet flok rundt på pladsen. Vi forventer, at læreren tager ansvar for klassen fra start til slut under besøget. Al færdsel på pladsen er på eget ansvar.

Fokus på emne

Hvis I har ønsker til, at vi sætter særligt fokus på et bestemt emne eller en bestemt affaldstype, bedes I sende det til os forhånd, så vi har mulighed for at forbedrede os bedst muligt. Send jeres ønsker til Sune Branick Petersen på sbpe@favrskovforsyning.dk

Medbring affald

Hvis I har samlet affald inden besøget, er I meget velkomne til at tage med til rundvisningen på genbrugspladsen. Men husk at sortere det hjemmefra.

 

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.