Ny kunde: AFFALD

I Favrskov Forsyning er det vigtigt for os, at det er nemt for dig at komme af med dit affald. Vi ønsker samtidig, at det skal være let for dig at bidrage til et bedre miljø, ved at sortere dit affald.

Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du kommer af med dit affald – stort som småt.

Alle husstande har to affaldsbeholdere – en til dagrenovation og en til genbrug. Vi sørger for, at dine beholdere bliver tømt.

Er der ingen beholdere (fx ved nybyg), skal du kontakte os. Ønsker du en anden type beholder til dagrenovation, kan du gøre det via vores selvbetjening i AffaldOnline. Gå til Tilmeld/afmeld dagrenovation.

Beholderen til dagrenovation er til det affald, der er tilbage, når du har sorteret fra til genbrug og kompost, og når du har afleveret farligt affald til specialbehandling. Affald til dagrenovationsbeholderen kan eksempelvis være madrester, bleer, beskidt og vådt emballage og lignende. Læs mere om dagrenovation.

Genbrugsbeholderen er opdelt i to rum. Det ene rum er til papir og pap, og det andet rum er til emballager af glas, metal og hård plast. Læs mere om genbrugsbeholderen.

Du har mulighed for at tilmelde dig vores SMS-tjeneste, så du får en påmindelse om, hvornår dit affald bliver hentet. Tilmeld SMS-tjeneste.

Se, hvilke dage dine beholdere bliver tømt.

Der ligger fire genbrugspladser i Favrskov kommune. I Hadsten, Hammel, Hinnerup og i Hvorslev. Her kan du f.eks. aflevere gamle møbler, haveaffald, bildæk, byggeaffald, elektronik, hårde hvidevarer og miljøfarligt affald. Som borger i Favrskov kan du frit benytte alle fire pladser.

Vores genbrugsvejledere står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken container du skal lægge dit affald i.

Se åbningstider og læs mere om genbrugspladser. 

Prisen for tømning af dagrenovation afhænger naturligvis af, hvor ofte din beholder skal tømmes.

Prisen for tømning af genbrugsbeholderen, afhentning af storskrald samt muligheden for at benytte genbrugspladserne er inkluderet i genbrugsafgiften, der opkræves en gang om året.

Se priser her.

Vi vil opfordre dig til at bruge vores selvbetjening på vores vores selvbetjeningsside. Her kan du blandt andet bestille afhentning af storskrald, klage over tømning, tilmelde og afmelde dagrenovation og meget andet.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.