Ny kunde: AFFALD

I Favrskov Forsyning er det vigtigt for os, at det er nemt for dig at komme af med dit affald. Vi ønsker samtidig, at det skal være let for dig at bidrage til et bedre miljø, ved at sortere dit affald.

Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du kommer af med dit affald – stort som småt.

I Favrskov Kommune henter vi 10 typer affald hjemme hos dig. 

Bor du i en bolig med egne beholdere, skal du sortere dit affald i tre beholdere og kasse til farligt affald.

Bor du i lejlighed, rækkehus eller anden tæt bebyggelse, deler du måske affaldsbeholdere med dine naboer. Beholderne er typisk større og måske delt op på en anden måde, men du skal sortere de samme typer affald.

Vi sørger for, at dine beholdere bliver tømt.

Er der ingen beholdere (fx ved nybyg), skal du kontakte os på tlf. 89 64 50 00 eller affald@favrskovforsyning.dk.

Du kan læse mere om tømning af affaldsbeholdere her: Link til side ang. tømning af beholdere

Du har mulighed for at tilmelde dig vores SMS-tjeneste, så du får en påmindelse om, hvornår dit affald bliver hentet. Tilmeld SMS-tjeneste.

Se, hvilke dage dine beholdere bliver tømt.

Der ligger fire genbrugspladser i Favrskov kommune. I Hadsten, Hammel, Hinnerup og i Hvorslev. Her kan du f.eks. aflevere gamle møbler, haveaffald, bildæk, byggeaffald, elektronik, hårde hvidevarer og miljøfarligt affald. Som borger i Favrskov kan du frit benytte alle fire pladser.

Vores genbrugsvejledere står altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken container du skal lægge dit affald i.

Se åbningstider og læs mere om genbrugspladser. 

Du skal betale en årlig takst beholder for tømning af beholderen til Restaffald/Madaffald. Taksten er pr. beholder.

Du skal betale en årligt takst for tømning af beholderen til Papir/Pap/Tekstilaffald og beholderen til Plast/Mad- og drikkekartoner og Glas/Metal.

Du skal betale et årligt gebyr på muligheden for at benytte genbrugspladserne.

Se priser her.

Vi vil opfordre dig til at bruge vores selvbetjening på vores vores selvbetjeningsside. Her kan du blandt andet bestille afhentning af storskrald, klage over tømning, tilmelde og afmelde dagrenovation og meget andet.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.