Ny kunde: SPILDEVAND

I Favrskov Forsyning sørger vi for, at du kan komme af med dit spildevand og regnvand.

Her på siden finder du forskellige nyttige informationer om spildevand og kloak, der kan gavne dig som boligejer.

Som grundejer har du ansvaret for, at kloakrørene fungerer og er tætte. Vi ejer, driver og vedligeholder den del af kloaksystemet, der ligger uden for din grund.

På siden Din kloak kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis din kloak er stoppet eller hvis du har vand i kælderen. Derudover kan du finde gode råd om kloak og oplysninger om, hvor din kloak er forbundet med vores kloaksystem.

Hvis din ejendom ikke er tilsluttet det offentlige spildevandssystem, skal du have en bundfældningstank. 

Læs mere om tømning af bundfældningstanke.
 

Vi gør en stor indsats for at bekæmpe rotter og forebygge rotteproblemer i Favrskov. Men vi har brug for din hjælp, hvis vi skal bekæmpe rotterne effektivt.

Hvis du ser rotter eller spor efter rotter på din grund (og din nabos), har du pligt til at anmelde til Favrskov Kommune. Du har ligeledes pligt til at sikre og renholde din ejendom, herunder brønde og stikledninger, så rotternes levemuligheder begrænses.

Læs mere om rotter og rottebekæmpelse her.

Vi vil opfordre dig til at bruge vores selvbetjening. På vores vores selvbetjeningsside kan du blandt andet søge refusion ved ledningsbrud, se hvornår din bundfældningstank tømmes, se hvordan du undgår graveskader og meget andet.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.