Samtykkeerklæring

Favrskov Forsyning A/S’s betingelser for kontaktformularer

Ved at underskrive denne erklæring, giver jeg samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må kontakte mig i forbindelse med min henvendelse.

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på 89 64 50 00 eller forsyning@favrskovforsyning.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til

Når du udfylder vores kontaktformular, afgiver du:

  • Fulde navn
  • Adresse (ikke påkrævet)
  • Postnummer/By
  • Telefon
  • E-mail
  • Besked

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at kontakte dig. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi ringer til, så vi kan give dig den bedst mulige service, når vi kontakter dig.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt. Herefter slettes eller anonymiseres dine data. Hvor længe, vi gemmer dine data, afhænger af formålet med at gemme dem.

Videregivelse

Vi sælger ikke dine oplysninger til 3. mand. Vi gør dog brug af samarbejdspartnere i en række forskellige situationer. Når vi anvender samarbejdspartnere, kan vi have behov for at dele dine personoplysninger med dem. Vores brug af samarbejdspartnere er typisk med henblik på at understøtte vores forretning f.eks. i forbindelse med administration, markedsføring, opkrævning osv.

De samarbejdspartnere, som vi gør brug af er bl.a. databehandlere, leverandører, speditører, rådgivere, marketingbureauer, pengeinstitutter og kreditvurderingsbureauer.

Overførsel af oplysninger til 3. lande

Dine oplysninger overføres ikke til lande uden for EU og EØS. Til udsendelse af vores newsletters benytter vi dog et system, som stilles til rådighed af en udbyder i USA. Det betyder, at de data, der er nødvendige for udsendelse af newsletters selvfølgelig ligger på deres server. Udbyderen opfylder alle krav ift. GDPR og dine oplysninger er sikret, så de udelukkende benyttes af os til udsendelse af newsletters.

Dine rettigheder

Udover at du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som Favrskov Forsyning behandler om dig m.v., har du indenfor persondataforordningens rammer

  • Ret til få urigtige oplysninger om dig selv rettet
  • Ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for almindelig sletning indtræffer
  • Ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, 2/2
  • Ret til at gøre indsigelse mod den i øvrigt lovlige behandling af dine personoplysninger
  • Ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring

Du kan også kontakte Datatilsynet for yderligere vejledning eller eventuel klage, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se nærmere på www.datatilsynet.dk.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.