{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Favrskov Forsyning

Februar 2020

 
Siv står ud til noget vand i naturen
 

Kære læser

Vi har en plan med vores affald – det skal genbruges og genanvendes! Derfor går vi i gang med at renovere og udvide vores genbrugspladser i 2020. Hammel er den første plads vi går igang med, og vi har brug for dine gode ideer. Vi håber derfor at se dig til vores Idéværksted den 18. februar. Vi byder på inspirationsoplæg og sandwich, og ønsker os dine gode input retur.

Vi har også andre planer. En plan for kloakprojekter i 2020. En affaldsplan, der ligger retningen for sorteringen af affald i 2020-2025. Vi har også en plan for at skabe større biodiversitet ved vores regnvandsbassiner. Og hvis du vil lægge din egen plan for, hvordan du træffer mere bæredygtige valg med dit affald, kan du finde hjælp i affaldshierarkiet. Alt det kan du læse mere om i nyhedsbrevet.

God fornøjelse!

 
 

Deltag i idéværksted om ny genbrugsplads

Vi skal have en ny genbrugsplads i Hammel. Og vi håber du vil hjælpe os med input og gode idéer til den nye plads. Derfor inviterer vi til idéværksted den 18. februar.

 
 
Tilmeld dig her
 
 
 
Bi sidder i lilla blomst  

Biodiversitet omkring vores regnvandsbassiner

Det står slemt til med biodiversiteten i Danmark. Og over hele kloden uddør dyre- og plantearter i et foruroligende tempo. Men der er stadig håb. Derfor vil vi, i samarbejde med Favrskov Kommune, gøre en indsats for at sikre biodiversiteten her i Favrskov.

 
Læs mere her
 
 
 

Kloakprojekter i 2020

Vi arbejder hele tiden på at sikre et godt vandmiljø, et højt serviceniveau, en god forsyningssikkerhed samt at kloaksystemet er tilpasset til forandringerne i klimaet. Få det fulde overblik over vores kloakprojekter i 2020.

 
 
Se mere
 
 
 
Bølgepap med indprintet genbrugslogo  

Affaldshierarkiet - en guide til din hverdag

Affaldshierarkiet. En hot og not liste over vores affald - og en guide, der hjælper dig med at træffe mere bæredygtige valg.

 
Læs mere
 
 
 

Vi har en (ny) plan med affaldet i Favrskov

I Favrskov er vi ambitiøse, når det kommer til genanvendelse af affald. Vi skal sortere affaldet bedre og have mere sortering tæt på borgerne, offentlige institutioner og erhverv. Men bare rolig – vi har en plan. En helt ny affaldsplan.

 
 
Læs mere
 
 
 
Tre plastlåg ligger ovenpå hinanden  

Kom til åbent plastværksted og foredrag i Klimaugerne

Kom med til et arrangement den 25. marts, hvor vi sætter fokus på plast og genanvendelse sammen med plastmageruddannelsen på Den jydske Haandværkerskole.

Se maskinerne, der kan granulere og støbe plastlåg om til poletter, og hør om både udfordringer og løsninger med plast i vores hverdag.

 

 
 
Følg os på de sociale medier facebook logo linkedin logo
 
 
Favrskov Forsyning

Favrskov Forsyning A/S
Torvegade 7
8450 Hammel

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på;
forsyning@favrskovforsyning.dk eller 89 64 50 00.

 

Genveje

Se vores selvbetjeningsløsninger gå til selvbetjeningsløsninger
Læs vores privatlivspolitik gå til privatlivspolitik

 
 
Afmeld
 
 
 
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}