{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Favrskov Forsyning

Juni 2021

 
Have fyldt med mælkebøtter
 

Kære læser

Sommeren er endelig ankommet, solen skinner og snart er der sommerferie!

Og mangler du inspiration til sommerprojekter i haven, så giver vi et par tips til at få den vildeste have i kvarteret. Skulle sommeren nu alligevel byde på en regnbyge eller to, så er Selling syd for Hadsten helt klar til at tage imod vandet. Vi er nemlig ved at konstruere et smukt naturområde, hvor regnvandet skal ledes hen.

Og vil DU gerne have indflydelse på håndteringen af regnvand og spildevand i Favrskov, så læs her hvordan du stiller op til Forbrugervalget 2021.

Derudover kan du lære, hvordan man får affaldssorteringen helt ned i børnehøjde, når vi besøger Børnehuset Vesterskovvej i Hadsten. Og så er der også blevet sorteret i det indsamlede storskrald – og gæt en gang – vi fandt guld i skraldet!

Læs med og få alle historierne fra dit lokalområde!

 
 

Genbrugsguld gemt i storskraldet

Ikke alt, der glimter, er guld. Og ikke alt storskrald, er faktisk skrald. Det viser det seneste forsøg, som Favrskov Forsyning har lavet i samarbejde med en lokal forening. Nu bliver forsøget permanent.

 
 
Læs om forsøget
 
 
 
Grafisk tegning af vandløb, regnvandsbassin og blomster samt teksten Forbrugervalg 2021  

Få indflydelse i en bæredygtig forsyning

Nu har du chancen for at få indflydelse i dit lokale spildevandsselskab og sætte dit præg på klimatilpasning, udviklingsprojekter og strategier. Du kan gøre en forskel for en bæredygtig fremtid.

 
Læs mere om forbrugervalg 2021
 
 
 

Affaldssortering i børnehøjde

I den integrerede institution Børnehuset Vesterskovvej i Hadsten er de vilde med at sortere deres affald. På stuerne, i køkkenet og i fællesrum hænger der farvede skraldespande i børnehøjde. Og med affald fra mere end 110 madpakker om dagen er det ikke så lidt, der bliver sorteret.

 
 
Læs om affaldssortering i børnehøjde
 
 
 
Gule blomster og kvashegn i have  

Haveaffald: Kan det gøre nytte?

Selvom mange forbinder affald med noget, der skal bortskaffes hurtigst muligt, kan haveaffald sagtens bruges igen. Affaldet fra haven indeholder nemlig næringsstoffer, der kan bruges som gødning. Men det rummer også mange gode kvaliteter for insekt- og dyrelivet i haven. Vi giver her et par tips og tricks til at genbruge dit havaffald. 

 
Få tips til at udnytte dit haveaffald
 
 
 

Alternative løsninger i Selling

Når jordbundsforholdene driller for meget og omgivelserne er naturskønne, må man tænke ud af boksen og finde på alternative løsninger. Og det er netop, hvad vi og vores entreprenør VAM har gjort i Selling.

 
 
Læs mere om projektet i Selling
 
 
 
Følg os på de sociale medier facebook logo linkedin logo
 
 
Favrskov Forsyning

Favrskov Forsyning A/S
Torvegade 7
8450 Hammel

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på;
forsyning@favrskovforsyning.dk eller 89 64 50 00.

 

Genveje

Se vores selvbetjeningsløsninger gå til selvbetjeningsløsninger
Læs vores privatlivspolitik gå til privatlivspolitik

 
 
Afmeld
 
 
 
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}