{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Favrskov Forsyning

November 2019

 
Grafisk tegning af to juletræer på et stykke bølgepap samt teksten
 

Kære læser

Julen er ikke kun hjerternes og børnenes fest, men også i affaldets. Julen betyder nemlig ekstraordinært meget affald. Det bedste du kan gøre er at mindske mængden af affald – undgå madspild, genbrug gavepapiret, brug juletræet i haven osv. Men til det jule- og nytårsaffald du alligevel må smide ud, giver vi dig her en guide til, hvordan du skal sortere. Samtidig kan du få et overblik over åbningstider på genbrugspladserne og tømning af dit affald henover julen.

Du kan også læse, hvad der sker med plasten fra genbrugsbeholderne og genbrugspladserne i Favrskov, og blive klogere på, hvad ”uvedkommende vand” er og hvorfor det er et problem. 

God læselyst!

 
 

Sådan sorterer du juleaffaldet

Julen står for døren! Udover juleræs og julehygge, er det også en tid for ekstra affald og andre typer af affald end normalt. Ved du hvor juletræ, gavepapir, dekorationer og sildeglas skal hen?

 
 
Guide til jule- og nytårsaffald
 
 
 
Kødbakke, juiceflaske og andet plastaffald  

Genbrug af plastaffald i Favrskov

Plastdebatten har haft stor fokus i medierne, siden TV2 i september kunne vise, at plastaffald fra Danmark dumpes og brændes af i Asien. Her kan du læse, hvad der sker med plastaffaldet i Favrskov.

 
Læs mere
 
 
 

Vand er ikke bare vand

Vidste du, at vand kan ende det forkerte sted i kloakken? I sådanne tilfælde kaldes det ”uvedkommende vand”, og det kan give både økonomiske og miljømæssige problemer.

 
 
Læs mere
 
 
 
Affaldsstativ med grå affaldssæk står op ad hvid hus mur  

Tømning af affald henover julen

Bare rolig! Vi skal nok sørge for, at du får hentet dit affald henover julen. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være ændringer i tømningsdage og andre åbningstider på genbrugspladserne.

 
Se mere her
 
 
 

JA TAK til sort plast i genbrugsbeholderen

Har du hørt det? Nu kan du også sende sort plast til genbrug i din genbrugsbeholder! Så kom endelig dine kødbakker, urtepotter og andet sort plast i den grønne beholder.

 
 
Læs mere her
 
 
 
Følg os på de sociale medier facebook logo linkedin logo
 
 
Favrskov Forsyning

Favrskov Forsyning A/S
Torvegade 7
8450 Hammel

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på;
forsyning@favrskovforsyning.dk eller 89 64 50 00.

 

Genveje

Se vores selvbetjeningsløsninger gå til selvbetjeningsløsninger
Læs vores privatlivspolitik gå til privatlivspolitik

 
 
Afmeld
 
 
 
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}