{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Favrskov Forsyning

August 2019

 
Pige i rød regnjakke står under paraply i regnvejr
 

Kære læser

Regnen der går og kommer, det er den danske sommer…

Husker du sommerens vilde regnskyl? Rekorden var 98 cm regn på et døgn i Hadsten. Det gav udfordringer i kloakkerne og travle dage på kontoret. I nyhedsbrevet kan du læse mere om, hvordan du skal forholde dig ved et skybrud og kraftige regnskyl.

Derudover kan du komme med skraldemanden på job, du kan se hvad vi fandt, da vi kiggede i dit affald, og så kan du også begynde at glæde dig til nye genbrugspladser i Favrskov.

God læselyst!

 

 
 
Vand strømmer ud af kloakdæksel i vej  

Er din bolig klar til næste skybrud?

Sommeren er højsæson for skybrud og dermed oversvømmelser. Men hvem har ansvaret, hvis uheldet er ude og kælderen bliver oversvømmet? Og hvordan kan du som husejer selv være med til at minimere følgerne af de stadig hyppigere og kraftigere vandmasser fra oven? 

 
Bliv klogere her
 
 
 

Vi har kigget i dit affald

- og vi har noget vi gerne vil vise dig. Vi har undersøgt, hvor meget affald skraldemanden i gennemsnit henter ved et parcelhus i Favrskov, og vi har undersøgt, hvor godt det er sorteret. Det vil vi gerne dele med dig, for vi går glip af ressourcer der kunne genbruges.

 
 
Se mere her
 
 
 
Skraldemand i gul t-shirt smiler  

Video: Kom med skraldemanden på job

Har du nogensinde tænkt på, hvordan det er at være skraldemand? Hvad er det bedste ved jobbet? Hvor mange skridt går man mon på en dag? Det og meget mere fik vi svar på, da vi tog på tur med en af vores skraldemænd, Bjarne Kristensen.

 
Se video
 
 
 

Nu får vi nye genbrugspladser i Favrskov

Vi skal sortere og genanvende mere, og det kræver mere af vores genbrugspladser. Derfor kan du nu se frem til nye, større og moderniserede genbrugspladser i Favrskov. Vi starter renoveringen på Hammel genbrugsplads i 2020 – og vi vil gerne have dine ønsker til en ny plads med!

 
 
Læs mere her
 
 
 
To mænd med arbejdstøj og hjelm kigger på gravemaskine, der graver i vejen  

Følg vores kloakprojekter

Vi udfører kloakprojekter, der sikrer en effektiv og miljørigtig afledning af regn- og spildevand. Få et overblik over vores nuværende projekter og find tidsplaner, trafikinfo og andre nyttige oplysninger.

 
Læs mere her
 
 
 

Mød os på messe

Vi sætter fokus på affaldssortering i hjemmet, når vi står klar på Hinnerup Messen den 15. september og på Familiemessen i Hadsten den 27. oktober. Vi deler ud af gode råd og svarer gladeligt på dine spørgsmål om sortering. Vi glæder os til at møde dig!

 
 
 
Følg os på de sociale medier facebook logo linkedin logo
 
 
Favrskov Forsyning

Favrskov Forsyning A/S
Torvegade 7
8450 Hammel

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på;
forsyning@favrskovforsyning.dk eller 89 64 50 00.

 

Genveje

Se vores selvbetjeningsløsninger gå til selvbetjeningsløsninger
Læs vores privatlivspolitik gå til privatlivspolitik

 
 
Afmeld
 
 
 
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}