{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Favrskov Forsyning

December 2020

 
Julegrafik med gaver og julepynt
 

Kære læser

Vi ved at julen er en ekstra travl tid. Måske har du ikke engang tid til at læse nyhedsbreve – men vent! Vi har her lavet en særudgave med gode råd og idéer, der skal gøre det nemmere for dig at træffe gode, grønne valg i december.

Du får 10 tips til en bæredygtig jul, en jule-sorteringsguide, der hjælper dig med at sortere julens affald og en liste med miljøvenlige nytårsfortsætter som du kvit og frit kan plukke fra.

Og så runder vi året af med et interview med vores projektleder Peter Dyhre, der ser tilbage på, hvad vi har udrettet med vores spildevandsplan for 2013 – 2020. Og det er ikke så lidt endda.

God læselyst og glædelig jul!

 
 

10 tips til jul uden spild

Julen er affaldets og forbrugets fest. Der er så mange ting, der skal købes og spises, inden det rigtig kan blive jul. Men hvordan kan du skrue ned for julestressen og forbruget, og i stedet gå efter en mere bæredygtig jul? Det kan du blive klogere på her.

 
 
Læs: Sådan får du en bæredygtig jul
 
 
 
 

Sådan kommer du af med affald i julen

Bare rolig! Vi skal nok sørge for, at du får hentet dit affald henover julen. Og du kan selvfølgelig også aflevere de store mængder gavepapir og det udtjente juletræ på genbrugspladsen. Der er dog et par ting du skal være opmærksom på.

 
Se hvordan vi tømmer i julen
 
 
 

Film: Se hvad har vi udrettet på spildevandsområdet

Vi nærmer os afslutningen på Favrskov Kommunes spildevandsplan for 2013-2020. Og der er sket meget på de otte år. Men hvad har vi i Favrskov Forsyning egentlig udrettet? Det vil vi forsøge at kort at opsummere her.

 
 
Se film om vores resultater
 
 
 
Hånd holder jordklode med en voksende spire op ad, der er omkranset af teksten 2021.  

Vælg et miljøvenligt nytårsforsæt

Nytår er en god anledning til at starte på en frisk og gøre noget godt for sig selv eller sine omgivelser. Her får du idéer og inspiration til miljøvenlige og måske lidt anderledes nytårsforsæt.

 
Få inspiration til nytårsforsæt her
 
 
 

Nye takster for affald og spildevand

Stigende affaldsmængder og lavere salgspriser gør det dyrere for dig at komme af med dit affald. Til gengæld bliver det billigere at aflede spildevand.  

 
 
Læs mere om taksterne for 2021
 
 
 
Følg os på de sociale medier facebook logo linkedin logo
 
 
Favrskov Forsyning

Favrskov Forsyning A/S
Torvegade 7
8450 Hammel

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på;
forsyning@favrskovforsyning.dk eller 89 64 50 00.

 

Genveje

Se vores selvbetjeningsløsninger gå til selvbetjeningsløsninger
Læs vores privatlivspolitik gå til privatlivspolitik

 
 
Afmeld
 
 
 
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}