{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Favrskov Forsyning

Marts 2021

 
Byggeaffald
 

Kære læser

Der er både konkurrencer og store nyheder på vej hos Favrskov Forsyning – er du nysgerrig, så læs med!

Årets første nyhedsbrev starter ud med året der gik. Læs om det travle forår og bliv klogere på, hvorfor der pludselig var lange køer til genbrugspladserne.

Is something rotten? Så giver vi dig gode råd til, hvordan du tjekker for de langhalede skadedyr på din ejendom.

Sortering af plastik kan drille. Derfor får du her en guide til, hvordan du sorterer dit plastikaffald ude på genbrugspladsen. Læs også om, hvordan vi bliver en bæredygtig forsyning, tjek dit forbrug og deltag i konkurrencen om en lækker gavekurv.

Til slut kan du læse om den helt store nyhed. Til sommer åbner vi nemlig den nye genbrugsplads i Hammel. Og det kan du godt glæde dig til!

God læselyst!

 
 

Corona sætter gang i genbrugspladserne

Selvom corona-epidemien har lukket butikker, seværdigheder og fitnesscentre, har genbrugspladserne i Favrskov haft åbent næsten hele 2020. Og her er det ikke gået stille for sig. Faktisk har genbrugspladserne aldrig tidligere haft så travlt et år.

 
 
Læs om det travle 2020
 
 
 
Grafisk tegning er mand med ipad samt en gul sol med teksten:  

Log på Min Forsyning og deltag i konkurrence om en lækker gavekurv

Med Favrskov Forsynings kundeportal, Min Forsyning, kan du nemt og hurtigt få et overblik over dine regninger og dit forbrug.  Lige nu kører vi en konkurrence, hvor du kan vinde en lækker gavekurv. Det eneste du skal gøre, er at logge på Min Forsyning.

 

 
Deltag i konkurrence
 
 
 

Er du helt til rotterne?

Som grundejer har du pligt til at anmelde det til Favrskov Kommune, hvis du ser rotter eller har mistanke om rotter på din grund (eller din nabos). Her får du en række gode råd til, hvordan du tjekker for rotter ved din ejendom, hvad du gør, hvis du har rotter, og hvordan du undgår at få problemer med de langhalede skadedyr.

 
 
Få styr på rotterne her
 
 
 
Grafisk tegning af person der går på jordklode samt teksten  

Sammen skaber vi bæredygtige løsninger

Dit forsyningsselskab tager nu et stort og vigtigt skridt imod en mere bæredygtig fremtid, hvor du og dine medborgere i Favrskov er sikret en bæredygtig håndtering af spildevand og affald. ”Sammen skaber vi bæredygtige løsninger” er titlen på vores nye strategi frem mod 2024, og i videoen her kan du se nogle af de konkrete tiltag vi vil sætte i gang i 2021-2024.

 
Se video
 
 
 

6 plastting, du måske sorterer forkert på genbrugspladsen

Det være svært at vide, hvor en bestemt affaldstype hører til. Især sortering af plastik kan være forvirrende, da der er så mange forskellige typer af plast. Derfor giver vi dig her tips til 6 plastting, du måske sorterer forkert på genbrugspladsen.

 
 
Få tips til sortering
 
 
 
Grønne containere og skilte på genbrugsplads  

Ny genbrugsplads i Hammel er klar til sommer

Du kan godt begynde at glæde dig. Nu bliver det nemmere at sortere affald. Til sommer slår vi nemlig portene op til den nye, moderne genbrugsplads i Hammel, der blandt andet byder på nedgravede containere og udvidet åbningstid. Anlægsarbejdet er allerede i gang og vi glæder os til at byde dig velkommen på den nye plads.

 
Læs om den nye genbrugsplads
 
 
 
Følg os på de sociale medier facebook logo linkedin logo
 
 
Favrskov Forsyning

Favrskov Forsyning A/S
Torvegade 7
8450 Hammel

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på;
forsyning@favrskovforsyning.dk eller 89 64 50 00.

 

Genveje

Se vores selvbetjeningsløsninger gå til selvbetjeningsløsninger
Læs vores privatlivspolitik gå til privatlivspolitik

 
 
Afmeld
 
 
 
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}