{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
 
 
Favrskov Forsyning

December 2021

 
Grafisk tegning af julekugle og rensdyr på en baggrund i guld
 

Kære læser

Julestemningen har efterhånden bredt sig og snart siger vi tak for 2021!

I årets sidste nyhedsbrev kan du finde ud af, hvornår dine affaldsbeholdere tømmes hen over jul og nytår, og hvornår du kan komme af med dit visne juletræ, indpakningspapir og papkasser på genbrugspladserne. Du kan også læse om de nye takster for 2022. 

Julen er lig med gaver og god mad! Se, hvad du kan finde af spændende bæredygtige gaver i Gi’ og Ta’ og spar planeten for CO2. Vi viser ligeledes, hvordan du kan undgå at stoppe afløbet med fedt fra julemaden – så siger vi tak!

Vil du vinde en julegave til dig selv eller en du holder af? Så deltag i vores mini-jule-sorteringskonkurrence og vind en fed præmie!

Vi ses i 2022!

 
 

Stop fedtet, før fedtet stopper din kloak

Uanset om I spiser and, flæskesteg eller gås til jul, så indeholder den dejlige julemad en del fedt. Så hvis du vil undgå, at julefreden spoleres af tilstoppede afløbsrør, bør du overveje, hvordan du skiller dig af med det overskydende fedt. 

 
 
Se video
 
 
 
Sammenkrøllet gavepapir i forskellige farver  

Sådan kommer du af med affald i julen

December og jul er lig med forbrug. Vi køber stort ind, og det øgede forbrug fører desværre store mængder affald med sig i form af pap, juletræer, madaffald, julekalendere, gavepapir og meget andet.

 
Se info om juleaffald
 
 
 

Find dine gaver i Gi’ og Ta’

Står du stadig og mangler de sidste julegaver, adventsgaver eller pakker til pakkespil? Så fortvivl ej. Du finder nemlig mange fine og brugbare ting i vores Gi’ og Ta’ områder på Hammel og Hadsten genbrugsplads. Ting, der egner sig perfekt til at lægge under træet eller i sokken.

 
 
Læs om genbrugsgaver
 
 
 
 

Takster for 2022 er vedtaget

Byrådet i Favrskov Kommune har den 30. november godkendt de nye takster på affalds- og spildevandsområdet. Spildevandsområdet fastholder taksterne fra 2021. Til gengæld stiger taksterne på affaldsområdet.

 
Læs mere om takster for 2022
 
 
 

Deltag i julekonkurrence og vind en fed præmie

Har du helt styr på sortering af juleaffaldet? Spil med i vores julekonkurrence og deltag i lodtrækningen om et serveringsfad fra Royal Copenhagen inklusiv konfekt til juledagene. 

 
 
Spil med
 
 
 
Følg os på de sociale medier facebook logo linkedin logo
 
 
Favrskov Forsyning

Favrskov Forsyning A/S
Torvegade 7
8450 Hammel

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på;
forsyning@favrskovforsyning.dk eller 89 64 50 00.

 

Genveje

Se vores selvbetjeningsløsninger gå til selvbetjeningsløsninger
Læs vores privatlivspolitik gå til privatlivspolitik

 
 
Afmeld
 
 
 
 
{{EmailMarketing:Email.TrackingImage}}