Seks personer i fint tøj står ved siden af hinanden med et diplom og blomster og en præmie

Vinderpris giver blod på tanden hos Favrskov Forsyning

12. november 2018

Favrskov Forsyning er en del af forsyningssamarbejdet Vandpartner, der lige har vundet Boligfonden Kubens Procespris 2018.

 Vandpartner er et samarbejde mellem forsyningsvirksomhederne i kommunerne Odder, Aarhus og Favrskov, og samarbejdet arbejder med at forny vandledningsanlæg og spildevandsledningsanlæg.

De får prisen for deres mangeårige arbejde med kontinuerligt at trimme de interne processer ved brug af forskellige innovationsværktøjer som eksempelvis partnering og lean. ”Det skarpe fokus på processer og innovation resulterer både i billigere priser og bedre kvalitet af vand og –spildevandsforsyning”, hedder det i nomineringen. 

 Sara Funch, direktør hos Favrskov Forsyning, glæder sig over prisen og den medfølgende anerkendelse.

- Vi har hele tiden fokus på at optimere vores arbejdsprocesser og udtænke nye løsningsforslag, så vi får de bedste og mest økonomisk optimale løsninger. Det har vi generelt fokus på og selvfølgelig også i samarbejdet Vandpartner. Vi er utrolig glade for at modtage denne pris, da det er en anerkendelse af vores indsats og en faglig blåstempling af vores måde at arbejde med innovation på. Det giver glæde, stolthed og et stort boost blandt alle medarbejdere, siger Sara Funch.

 Med i opløbet til prisen var også: 

  • Renovering af plejecenter Hørgaarden på Amager for gode processer og bedre funktionelle løsninger gennem klare krav til samarbejde og gennemsigtighed fra bygherren
  • Brancheinitiativet Bedre Bundlinje, som udvikler lean-værktøjer og guidelines til byggebranchen

 Boligfonden Kubens Procespris uddeles for syvende gang af Boligfonden Kuben og Lean Construction-DK, og den blev uddelt 9. november 2018 i Langelinie Pavillonen i København.

Prisen fremhæver de projekter eller samarbejder i byggebranchen, som på forskellig vis bidrager til at optimere byggeprocessen til gavn for både tidsplan, arbejdsglæde og sikkerhed på pladserne samt økonomi.

 

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.