biler i kø ved hadsten genbrugsplads

Vi øger antallet af biler på genbrugspladserne

22. april 2020

Siden vi åbnede genbrugspladserne for private den 31. marts, har der været en begrænsning på 8 biler ad gangen. Nu øger vi antallet til 15 biler i Hadsten, Hammel og Hinnerup – gældende fra 22. april.

Baggrunden for ændringen er, at vi meget gerne vil mindske bilkøerne ved indgangen til genbrugspladserne. Det kan vi gøre ved at justere på antallet af biler, der må være på pladserne.

 

Stadig fokus på sikkerheden

Vi har løbende evalueret situationen på genbrugspladserne, siden vi åbnede pladserne igen. Vi har også forsøgt at koordinere vores sikkerhed på pladserne med vores nabokommuner – alt sammen for at sikre mindst mulig smittespredning gennem vores genbrugspladser. Vi vurderer nu, at vi godt kan lukke flere biler ind ad gangen, uden at vi går på kompromis med sikkerheden og risikoen for smittespredning. Det er naturligvis meget vigtigt, at vi fortsat holder god afstand og viser hensyn til hinanden.

For at sikre, at der ikke kommer mere end 15 biler ind ad gangen, vil der fortsat være lysregulering ved indgangen til pladserne. Derudover vil det ikke være muligt for kunder at henvende til personalet, hvis de opholder sig i mandskabsrummet. Bank evt. på ruden, og vent til genbrugsvejlederen kommer ud til dig.

 

Når du kommer på pladsen, er følgende fortsat vigtigt:

  • Du skal selv medbringe kost og skovl
  • Tag handsker på, når du er på pladsen
  • Ingen børn kommer ud på pladsen
  • Max 2 personer til at læsse af pr. bil – gerne kun 1, hvis det er muligt
  • Læs hurtigt dit affald af og forlad pladsen – så kan næste kunde lukkes ind

 

Vi glæder os til at se dig på genbrugspladserne – med god tålmodighed, da der fortsat kan være lidt kø. Tjek eventuelt, hvornår der er travlt på genbrugspladserne her.

 

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.