Parasol med Favrskov Forsyning logo

Takster for 2020 er vedtaget

20. december 2019

På byrådsmødet den 17. december godkendte byrådet i Favrskov Kommune taksterne for 2020 i Favrskov Affald A/S og Favrskov Spildevand A/S. Herunder har vi fremhævet nogle væsentlige punkter:

Ændring i tidspunkter for opkrævning

I 2020 har vi ændret betalingstidspunkterne for opkrævninger fra 20. april og 20. oktober i 2019 til 5. marts og 5. september i 2020. Det har vi gjort for at styrke selskabet løbende likviditet. For dig som kunde betyder det, at din regning kommer en måned tidligere end hidtil.

Genbrugsgebyr uændret

I 2019 hævede vi genbrugsgebyret for at nedbringe et oparbejdet underskud. Grundet væsentlig øget aktivitet på genbrugspladserne – flere besøgende og større affaldsmængder – har vi større udgifter til at komme af med affaldet. Derfor er det besluttet at fastholde genbrugsgebyret for private i 2020.

Spildevandstakst falder en smule

Spildevandstakten falder med 50 øre pr. m3. Faldet kommer på baggrund af en afgørelse i en skattesag, der er faldet ud til fordel for vandselskaberne. Det betyder, at vandselskaberne ikke kommer til at betale skat de kommende år, hvilket nu kommer forbrugerne til gode.

Se takster for 2020

Se takster for Favrskov Affald og Se takster forFavrskov Spildevand

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.