Tak for støtten, AURA Energi

Tak for støtten!

20. september 2021

I foråret søgte vi midler til opbygning af den nye genbrugshal på genbrugspladsen i Hammel, så vi kunne indrette et spændende og læringsrigt infoområde. Et infoområde, der skal bruges, når kommunens børn og unge besøger genbrugspladsen for at lære om affald og genbrug. Hos Favrskov Forsyning mener vi nemlig, at det er nødvendigt at uddanne børn og unge om håndtering af affald, genbrug og fremtidens ressourcer.

Udover at være en genbrugsbyttehal og et læringsrum, skal hallen også bruges til kreative workshops og møder. Derudover er det også vigtigt, at genbrugshallen har en hyggelig og god atmosfære, der indbyder til gode genbrugs-ideer og gode snakke henover genbrugsguldet.

Og heldigvis var AURA helt med på den idé!

AURAs lokalværdipulje støtter hvert år mange forskellige sociale, kulturelle og sportslige projekter i hele Østjylland. Og med Favrskov Forsynings fokus på bæredygtighed, læring og socialt samvær var matchet perfekt.

Med værdipuljen har Favrskov Forsyning bl.a. indkøbt udstyr til at kunne lave præsentationer til undervisning og rundvisninger, samt indretning så hallen er indbydende og brugbar.

Derfor siger vi endnu engang tak til AURA Energi for støtten gennem den lokale værdipulje. Har du selv et firma, en organisation eller et fodboldhold, der mangler støtte til et konkret og vigtigt formål? Så undersøg om du kan søge midler gennem AURAs lokalværdipulje her: Søg støtte fra AURAs Lokalværdipulje

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.