Grafisk tegning af vandløb, regnvandsbassin og blomster samt teksten Forbrugervalg 2021

Stil op til bestyrelsen i Favrskov Spildevand

10. juni 2021

Spildevand, kloakker og renseanlæg er en vigtig del af samfundets infrastruktur. Og nu har du mulighed for at få indflydelse i dit lokale spildevandsselskab.  Til efteråret afholder vi forbrugervalg, hvor der skal vælges to forbrugerrepræsentanter til Favrskov Spildevands bestyrelse.

I januar 2022 tiltræder en ny bestyrelse i Favrskov Spildevand A/S. Og for tredje gang inviterer vi forbrugerne med. De forbrugervalgte medlemmer får samme indflydelse som de øvrige bestyrelsesmedlemmer og vælges ved direkte valg for en fireårig periode (2022 – 2025).

 

Opstilling af kandidater

Alle myndige personer kan stille op til forbrugervalget. Det eneste krav er, at kandidaterne skal anbefales af 10 stillere i Favrskov Spildevands forsyningsområde.

Gennem de seneste otte år (to valgperioder) har to forbrugerrepræsentanter deltaget i bestyrelsen på lige fod med politikere og øvrige medlemmer. Og hos Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning, er der ingen tvivl om værdien ved at have forbrugerne med i bestyrelsen:

- De forbrugervalgte repræsentanter udgør en stor værdi for selskabets bestyrelse. Som forbruger har man ofte en anden indgangsvinkel til vores arbejde og ydelser end de øvrige bestyrelsesmedlemmer. Derfor er det meget lærerigt at have forbrugernes stemme og indflydelse med på tæt hold.

- Jeg kan derfor kun opfordre forbrugere, der interesserer sig for spildevand, klima og miljøets fremtid, til at melde sig som kandidat. Vi har stor interesse i at have en bestyrelse med en bred vifte af kompetencer.

Alle interesserede kan anmelde sit kandidatur i perioden 10. juni – 5. september 2021.

 

Elektronisk valg

Forbrugervalget foregår elektronisk via et særligt valgmodul på Favrskov Forsynings hjemmeside – Link til side om Forsugervalg. Her kan kandidaterne registrere sig, og vælgerne kan stemme, når selve valget begynder.

 

  • Indmeldelse af kandidater: 10. juni – 5. september 2021.
  • 20. september offentliggør Favrskov Spildevand navnene på kandidaterne til forbrugervalget på hjemmesiden.
  • Selve valget finder sted fra den 28. september – 13. oktober 2021.


Læs mere om valget, valgregulativet, og hvordan du stiller op på favrskovforsyning.dk/forbrugervalg

 

Kontakt for flere oplysninger:

Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning: 20 10 23 95 / safu@favrskovforsyning.dk

Grafisk tegning af vandløb, regnvandsbassin og blomster samt teksten Forbrugervalg 2021

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.