Grafisk tegning af vandløb, regnvandsbassin og blomster samt teksten Forbrugervalg 2021

Stem til forbrugervalg i Favrskov Spildevand A/S

27. september 2021

I perioden 28. september - 12. oktober kan du være med til at bestemme, hvem der skal repræsentere forbrugerne i bestyrelsen i Favrskov Spildevand.

I alt stiller fem personer op til valget. Der skal vælges to forbrugervalgte medlemmer og op til fire suppleanter til bestyrelsen i Favrskov Spildevand for de næste fire år (2022-2025).

Følgende kandidater stiller op til valget:

  • Christian Gylling Jensen
  • Heidi Sønderby
  • Bjarne Wiese
  • Søren Westermann
  • Bodil Højland Lorentzen

- Jeg sætter stor pris på den interesse, der har været for forbrugervalget. Det er et meget spændende felt af kandidater, der hver især kommer fra forskellige baggrunde og alle byder ind med forskellige kompetencer, der kan få stor værdi i Favrskov Spildevands bestyrelse, udtaler Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning.

Se de opstillede kandidater her.

De forbrugervalgte repræsentanter får samme indflydelse som de øvrige medlemmer i bestyrelsen. Sammen skal de fortsætte udviklingen af selskabet med fokus på blandt andet miljø, effektivitet, klimasikring og bæredygtighed.

Digital afstemning

Til forskel fra folketings- eller kommunalvalg, kan vælgerne afgive sin stemme digitalt. Fra 28. september kan Favrskov Spildevands kunder afgive sin stemme via et valg-modul på vores hjemmeside: Link til side angående forbrugervalg.

- Det er både nemt og hurtigt at stemme på sin favoritkandidat, og man kan gøre det direkte fra sin mobiltelefon eller tablet. Dette kan forhåbentligt være medvirkende til at opnå en høj stemmeprocent, siger Sara Funch.

Det er dog også muligt at afgive sin stemme ved at kontakte Favrskov Forsyning på tlf. 89 64 50 00 eller ved personligt fremmøde på Torvegade 7 i Hammel.

Valget afholdes i perioden 28. september - 12. oktober 2021. De nye bestyrelsesmedlemmer tiltræder i bestyrelsen i januar 2022.

Grafisk regning af vandløb, regvandsbassin og blomster samt teksten "sæt dit kryds til forbrugervalg"

 

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.