billede af tømmekalender

Ruteomlægning: Nye tømmedage på rest- og madaffald

28. juli 2023

Lidt over 2000 adresser i kommunen får ny tømmedag på rest- og madaffald. Det sker for at tilpasse ruterne mest optimalt i forhold kørsel og mængder af affald.

De berørte adresser har allerede modtaget en sms (hvis de er tilmeldt sms-ordningen) og en flyer i postkassen omkring omlægningen. For nogle vil omlægningen betyde, at tømmedagen ændres til en ny dag i samme uge, mens det for andre vil betyde, at tømmedagen flyttes til en anden uge. Vi sørger for at køre ekstra kørsel på de adresser, der bliver "snydt" for en tømning pga. omlægningen.

Omlægningen påvirker adresser i både Hadsten, Hinnerup, Hammel, Ulstrup, Bjerringbro, Langå og Thorsø.

Vi sørger for, at du fortsat vil modtage en email eller sms dagen inden tømning, hvis du er tilmeldt denne ordning.

Du kan finde dine nye tømmedage fra lørdag d. 29. juli via vores app, Affald Favrskov, eller vores hjemmeside: favrskovforsyning.dk/se-dine-toemningsdage

Har du spørgsmål omkring omlægningen, er du velkommen til at kontakte os på 89 64 50 00 eller affald@favrskovforsyning.dk

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.