Henvendelser om røde kasser til farligt affald

19. juli 2023

Har du oplevet, at den røde kasse ikke er taget med ved tøming af dine beholdere? Det skyldes, at der er opstået en "pulterkammer-effekt" her i starten af den nye ordning. Mange borgere er flittige til at rydde op og benytte den røde kasse, nu hvor de har fået mulighed for at få afhentet det farlige affald.

Særligt én ting er vigtig at huske, før du stiller den røde kasse ud til afhentning.

Fyld kassen op før afhentning

Vi oplever desværre, at flere kasser ikke er fyldt op, når de stilles ud. Det betyder, at skraldebilen ofte kører med halvtomme kasser, hvilket naturligvis ikke er særligt effektivt. Og også alt for dyrt.

HUSK at kasserne først skal stilles frem til afhentning, når de er fulde – så er der også større chance for, at flere kasser faktisk bliver medtaget.

Skraldebilen kan kun have et begrænset antal røde kasser med. Hvis din kasse ikke tages med, kan du stille kassen ud næste gang en af dine beholdere skal tømmes. Så er der forhåbentlig plads.

Vi arbejder på en løsning, hvor vi får mulighed for at få flere kasser med på bilerne efter sommerferien.

Har du ikke fået en kasse?

Bor du i en fællesbyggelse, hvor du deler affaldscontainere med dine naboer, skal der laves en aftale med Favrskov Forsyning om, hvor mange kasse der skal udleveres, og om der måske skal sættes et miljøskab op i stedet. Det er ejer / udlejer, der skal kontakte Favrskov Forsyning for at bestille kasserne.

Bor du i hus med egne beholdere, og har du ikke modtaget en rød kasse sammen med de nye beholdere, er der sket en fejl. Kontakt os for at bestille en ny kasse.

 

Kassen nedenfor er ikke fyldt op, før den er sat ud til afhentning. Kassen må fyldes op til en maks vægt på 4 kg. og kan altså indeholde meget mere affald endnu.

 
 
 

 

 

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.