Projektleder fra Favrskov Forsyning står med entreprenør og kigger ned i hul med kloakarbejder

Projektleder til klimasikring og spildevandprojekter

Der er fart over feltet hos Favrskov Forsyning, da vi de næste mange år står til at udføre kloaksaneringer og nyanlæg for ca. 50 mio. kr. årligt. Vi søger derfor en selvstændig og løsningsorienteret kollega, som kan være med til at løfte de mange spændende opgaver, der venter os.

Hvad kommer du til at lave?

I din hverdag vil du indgå i udviklingsafdelingen, som arbejder med udviklings- og anlægsprojekter indenfor spildevand- og affaldsområdet. Her vil du blive en del af vores anlægsteam indenfor spildevand, hvor du får fire erfarne kollegaer, du kan sparre med. I en lille forsyning som vores er der aldrig to dage, der er ens, og dine arbejdsopgaver vil derfor bære præg af stor variation, som spænder lige fra klimaprojekter til opgaver inden for renovering af regnvandsbassiner og mindre renoveringsarbejder på vores ledningsnet i samarbejde med vores drift.

Dine opgaver omfatter blandt andet:


•    Projektering af byggemodning
•    Udbud og tilsyn med anlægsarbejder
•    Klima- og saneringsprojekter 
•    Renovering af regnvandsbassiner
•    Samarbejde med myndigheder om tilladelser, klimaprojekter m.v.
•    Mindre reparationer af kloakanlæg
•    Kommunikation med kunder og samarbejdspartnere


Hvem er du, og hvad kan du?

Du har en teknisk baggrund som eksempelvis ingeniør, og gerne med et par års erfaring i baggagen. Da du vil komme til at arbejde med opgaver fra planlægningsfasen til udførelsen i marken, er det vigtigt, at du med et løsningsorienteret mindset kan have mange bolde i luften og samtidig bevare et godt overblik. Kommunikation er ligeledes en vigtig brik i dit arbejde og du skal derfor have gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt, når du indgår i samarbejde med myndigheder, samarbejdspartnere og kolleger samt når du selvstændigt fører dine opgaver til dørs. Det er desuden et krav, at du har kørekort til personbil, eftersom der vil være tjenstlig kørsel.

Hvem er vi?

I Favrskov Forsyning tager vi os af spildevand og affald i Favrskov Kommune. Vi sørger for, at kloakkerne fungerer, så spildevandet kan blive ledt til vores rensningsanlæg, og regnvandet kan løbe ud i vores regnvandsbassiner, inden det ledes ud i naturen.

Favrskov Forsyning er en arbejdsplads, hvor samarbejde, trivsel, høj faglighed og udvikling er i centrum. Samtidig kommer du ind i en branche, hvor ansvarlighed, miljø, bæredygtighed og klima går hånd i hånd med helhedsorienteret forretningsudvikling.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er 1. december 2019. Vi forventer at holde 1. samtale den 11. december og 2. samtale den 18. december 2019. Tiltrædelse er 1. februar 2020 eller efter nærmere aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projekt- og udviklingschef Lone Bejder på tlf. 40 95 20 53 eller fagkoordinator Peter Dyhre på tlf. 20 63 97 67.

Søg stillingen 

Klik her for at søge stillingen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.