Selvbetjening

Job hos os

Favrskov Forsyning er en dynamisk virksomhed med ca. 45 medarbejdere, der beskæftiger sig med affald og spildevand.

Som medarbejder i Favrskov Forsyning bliver du en del af en moderne og udviklingsorienteret arbejdsplads, som byder på et godt arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, der har lyst til at være en del af en virksomhed, som vægter at nå de fælles mål.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Vi er altid interesserede i at få uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede kandidater, der ønsker en karriere i Favrskov Forsyning.

Alle ansøgninger bliver vurderet af den relevante afdelingsleder, hvorefter ansøgeren får direkte besked.

Send din uopfordrede ansøgning til forsyning@favrskovforsyning.dk

Når Favrskov Forsyning modtager en jobansøgning fra dig, får vi kendskab til dine personlige oplysninger. Dette drejer sig typisk om ikke-følsomme oplysninger i form af navn, adresse, uddannelse mv. Som udgangspunkt ønsker vi ikke at modtage følsomme oplysninger fra dig, da der er høje sikkerhedskrav til behandlingen af denne kategori af personoplysninger.

Vi opfordrer dig derfor til kun at oplyse om følsomme oplysninger (f.eks. helbred og etnicitet), hvis du finder det relevant for din ansøgning. Samtidig vil vi bede dig om at slette de sidste fire cifre i dit CPR-nummer fra eksempelvis dit eksamensbevis.

Vi vil naturligvis behandle og opbevare dine personlige oplysninger sikkert – uanset om der er tale om følsomme eller ikke-følsomme personoplysninger.

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger i forbindelse med rekruttering her.

Ønsker du at læse mere om vores generelle behandling af personoplysninger, kan du læse mere om vores privatlivspolitik her.

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.