To vejledere holder beachflag med logo og en tekst: Kom til åbningsuge i uge 24 på Hammel genbrugsplads

Kom til åbningsuge på den nye genbrugsplads i Hammel

13. august 2021

I anledning af åbningen af den nye genbrugsplads i Hammel, inviterer Favrskov Forsyning i perioden fra d. 23.-28. august til åbningsuge med spændende og hyggelige aktiviteter for hele familien.

Programmet for ugen byder på blandet andet på rundvisninger, åbning af genbrugshal, upcycling workshop og hjælp til at tilmelde sig selvbetjent åbningstid.

Se det fulde program for åbningsugen.

 

Borgernes genbrugsplads

Verden udvikler sig, og affaldsområdet er bestemt ingen undtagelse. Den gamle genbrugsplads i Hammel levede ikke op til nutidens og fremtidens håndtering af affald og genbrug. Med den nye plads er det nu muligt at aflevere mere end 30 flere affaldstyper end i start 90’erne. Derudover sikrer den nye plads at borgerne får opdaterede faciliteter, en brugervenlig indretning samt bedre muligheder for at bidrage til den bæredygtige omstilling nu og i fremtiden.

Ifølge Favrskov Forsyning er det ligeledes vigtigt, at genbrugspladsen er borgernes og brugernes. Derfor har brugerne også været involveret i planlægningen af den nye plads.

- Borgere, virksomheder og foreninger har sammen med vores egne medarbejdere haft en værdifuld rolle i skabelsen af den nye plads. Gennem workshops og et flittigt borgerpanel har vi fået rigtig mange idéer og gode input, som vi har anvendt i indretningen af den nye genbrugsplads. Det vil vi selvfølgelig sige rigtig mange tak for, pointerer Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning.

At genbrugspladsen er brugernes plads, afspejles også i programmet for åbningsugen.

- I stedet for blot at markere indvielsen af den nye plads med en formel tale og en snor der klippes over, har bestyrelsen valgt at lave en række forskellige arrangementer og aktiviteter, der strækker sig over en hel uge og henvender sig til hele familien. Vi glæder os til at møde borgerne ude på vores nye plads og vise de nye omgivelser frem, siger Søren Frandsen, bestyrelsesformand i Favrskov Forsyning.

 

Selvbetjent åbningstid

Fra 23. august bliver det ligeledes muligt at benytte Hammel genbrugsplads i selvbetjent åbningstid, hvor der ikke er bemanding til stede på pladsen.

- Vi imødekommer et stort ønske fra flere kundegrupper, når vi udvider vores service med en selvbetjent åbningstid, der ligger udenfor den normale åbningstid. For at benytte sig af den selvbetjente åbningstid kræver det, at man tilmelder sig først, fortæller Søren Frandsen.

Adgangen til pladsen i den selvbetjente åbningstid sker via nummerpladeaflæsning og overvåget selvbetjening.

Se mere om den nye genbrugsplads i Hammel.

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.