Kom til klimadag på Hammel Genbrugsplads

03. april 2023

Lørdag den 15. april kan børn og voksne blive klimakloge, når Favrskov Kommune, Klima Favrskov og Favrskov Forsyning inviterer til klimadag på Hammel Genbrugsplads.

Dagen vil være fyldt med aktiviteter med fokus på genbrug, affaldssortering og den klimavenlige have.

Der vil være værksteder, hvor de mindste kan bygge fuglehuse og lave skraldeguirlander, og så kommer Små Klimamonstre på besøg og laver sjove og lærerige aktiviteter med børnene. Link til hjemmesiden smaaklimamonstre.dk

Mens børnene leger og lærer, kan forældre og andre voksne blive klogere på den nye affaldsordning eller blive inspireret til at skabe en klimavenlig have derhjemme. Vi står klar til en god uformel snak og til at besvare dine spørgsmål om den nye sortering.

De frivillige fra Repair Café InSide vil også sidde klar til at give dine ødelagte dimser nyt liv.

Arrangementet løber af stablen lørdag 15. april kl. 10.00-14.00 på Hammel Genbrugsplads. Det er gratis at deltage, og man kan bare møde op.

Klimadagen markerer åbningen på Klimauger 2023, som er to uger pakket med arrangementer med fokus på klima og bæredygtighed.

Klimauger byder i år på blandt andet elbiltræf, foredrag med Morten DD, rundvisning ved det nye solcelleanlæg i Voldby, litterær klimakoncert og meget mere.

Se hele programmet for Klimauger 2023 på favrskov.dk/klimauger.

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.