Kort over ledningsnet i et givent område

Ingeniør til planlægning på spildevandsområdet

15. januar 2019

Er du god til spildevandsplanlægning og kloakfornyelse? Brænder du for beregninger og analyser? Og kan du sikre en god dialog med myndighederne? Så er du måske vores nye ingeniør i Favrskov Forsyning A/S.

Vores tidligere kollega har søgt nye udfordringer, så vi leder nu efter en ny medarbejder, der kan hjælpe os med vores mange spændende opgaver.

Hvad skal du arbejde med?
Som ingeniør, skal du blandet andet arbejde med:

  • Scalgo
  • Databaser og hydrauliske beregninger
  • Planlægning og analysearbejde inden for spildevandsområdet
  • GIS
  • Myndighedssamarbejde
  • Byggemodninger og saneringsprojekter
  • Finde innovative løsninger inden for spildevandsområdet.

Hvem er du?

Vi søger en ingeniør, som gerne vil arbejde sammen med vores erfarne projektledere. Vi forestiller os, at du har erfaring med hydrauliske beregninger, afløbsteknik, GIS, spildevandsplanlægning og kendskab til DanDas. Du må gerne være relativt nyuddannet, men vi ser helst, at du har 2-3 års erfaring.

Om Favrskov Forsyning

I Favrskov Forsyning tager vi os af affald og spildevand i Favrskov kommune. Vi sørger også for, at kloakkerne fungerer, så spildevandet kan blive ledt til vores rensningsanlæg, og regnvandet kan løbe ud i vores regnvandsbassiner, inden det ledes ud i naturen. Vi sørger for at hente affald fra husholdingen, og vi står klar til at hjælpe borgerne med sorteringen, når de afleverer affald på genbrugspladserne.

Favrskov Forsyning er en arbejdsplads, hvor samarbejde, trivsel, høj faglighed og udvikling er i centrum. Samtidig kommer du ind i en branche, hvor ansvarlighed, miljø, bæredygtighed og klima går hånd i hånd med helhedsorienteret forretningsudvikling.

Yderligere oplysninger

Du får arbejdsplads hos Favrskov Forsyning i Hammel, hvor også dine nærmeste kollegaer arbejder. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen og løn i henhold til kvalifikationer.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lone Bejder på tlf. 40 95 20 53.

Samtaler

Vi forventer at holde første samtale den 4. februar og anden samtale 6. februar 2019.

Søg jobbet

Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. 

Søg stillingen her

Ansøgningsfrist

28.1.2019

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.