Grafisk tegning af græs og forskellige blomster samt teksten

Kom til havedag på Hadsten genbrugsplads

27. september kl. 9-15

Vil du lære at udnytte dit haveaffald i egen have og spare turen til genbrugspladsen? Og har du lyst til at bygge dit helt eget insekthotel?

Så besøg Hadsten genbrugsplads den 27. september, hvor vi står klar sammen med Praktisk Økologi, Danmarks Naturfredningsforening og Favrskov Kommune til at inspirere dig til nye ”vilde” havevaner og til at udnytte haveaffaldet derhjemme – i stedet for at smide det ud.

Dagen igennem vil du kunne få inspiration, tips og måske nogle ”vilde” ting med hjem til haven. Vi starter dagen klokken 9 med rundstykker og kaffe til de første gæster, og fortsætter hele dagen med at give gode råd og lækre sprøde snacks.

 

På havedagen kan du:

  • Vinde en kompostbeholder
  • Bygge dit eget insekthotel eller fuglekasse
  • Lære hvordan du komposterer dit grønne affald
  • Få inspiration til en ”vildere have”
  • Prøve at bygge et kvashegn
  • Smage insekter (hvis du tør)
  • Høre om biodiversitet og Kommunens nye biodiversitetsplan
  • Få vilde frø med hjem til haven

 

Vi glæder os til at møde dig!

Corona-restriktioner

Vi skal passe godt på hinanden, så vi undgår smittespredning. Vi opfordrer derfor alle til at holde afstand og vise hensyn til hinanden. Normalt anbefaler vi, at børn ikke kommer med på genbrugspladsen. Men havedagen er et arragement for hele familien, og de planlagte aktiviteter placeres med afstand til containerne på pladsen - derfor er både børn og voksne velkomne. Der vil både være håndsprit og mundbind til rådighed.

 

 

Have med mælkebøtter og andre vildtgroede blomster

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.