Grafisk tegning af to hænder, der holder skilt med teksten

Gi' og Ta' holder lukket i Hadsten

25. november 2021

Fra mandag d. 29. november og frem til søndag d. 5. december holder Gi' og Ta' på Hadsten Genbrugsplads lukket.

De mange daglige besøg har sat sit præg på de efterhånden slidte containere til genbrug. Derfor shiner vi i den kommende periode containerne op, så de fremstår mere indbydende. Derudover åbner vi en container mere, så der bliver plads til endnu mere genbrug på genbrugspladsen. 

Hos Favrskov Forsyning er vi nemlig mindst lige så glade for Gi' og Ta' som kunderne. Vi arbejder på at udvise et bredt klimahensyn med bæredygtighed i hovedsædet. Og her spiller direkte genbrug en stor rolle. Vi sparer nemlig tonsvis af CO2, når tingene kan genbruges fremfor at ende i forbrændningen eller til genanvendelse.

Selvom vi er glade for Gi' og Ta' området, oplever vi desværre også, at containerne ind i mellem roder og fyldes op af ødelagte ting. Vi opfordrer derfor alle besøgende til at udvise hensyn, stille tingene pænt op og passe på containerne fremover.

Kan du ikke helt undervære at samle genbrugsguld de kommende uger, er du velkommen til at besøge det nye Gi' og Ta' området på genbrugspladsen i Hammel. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen i de ny-up-shinede containere!

 

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.