Containere og skilte på hammel genbrugsplads

GENBRUGSPLADSER TILBAGE TIL NORMALE ÅBNINGSTIDER

08. april 2020

Siden genbrugspladserne åbnede d. 31. marts, har der været godt med besøg på genbrugspladserne i Favrskov. Siden åbningen har der været 11.586 besøg på pladserne, og heldigvis har der været god tålmodighed og gode oplevelser med genåbningen:
 
- Det er gået over al forventning. Kunderne har været gode til at holde afstand og følge anvisningerne, og der har været god stemning, selv når der har været kø ind til pladsen. Kunderne har også været gode til at sprede besøgene ud over flere dage, og det har gjort åbningen bedre for alle. Så stor tak og ros til alle vores kunder - siger Jens Drivsholm, driftschef i Favrskov Forsyning
 
Da det forventes at de fleste kunder er kommet af med deres ”ekstra” affald fra perioden med lukning, vil åbningstiderne på genbrugspladserne vende tilbage til normalen fra tirsdag d. 14. april.
 
Dog vil der stadig gælde adgangsbegrænsning på max. 8 biler pr. plads og særlige forholdsregler. Derfor kan det stadig forventes at der kan være kø til pladsen.

Åbningstider fra d. 14. april

 
HADSTEN GENBRUGSPLADS:
Mandag – fredag: 07:00 – 18:00
Weekend og helligdage: 09:00 – 15:00
 
HAMMEL GENBRUGSPLADS:
Mandag: lukket
tirsdag – fredag: 12:00 – 18:00
Weekend og helligdage: 09:00 – 15:00
 
HINNERUP GENBRUGSPLADS:
Mandag: 7:00 – 12:00
tirsdag – fredag: 12:00 – 18:00
Weekend og helligdage: 09:00 – 15:00
 
HVORSLEV GENBRUGSPLADS:
Mandag – fredag: 07:00 – 20:00
Weekend og helligdage: 07:00 – 20:00
 
ÅBNINGSTIDER I PÅSKEN
 
  • Hammel, Hinnerup og Hadsten følger helligdagsåbent som normalt.
  • Hvorslev har kun åbent i bemandet åbningstid kl. 9:00 – 15:00 i påskehelligdagene og lørdag d. 11. april.
 

Fortsat særlige forholdsregler

Af hensyn til fortsat at begrænse corona smitte er der dog stadig adgangsbegrænsning og særlige forholdsregler der skal overholdes:
 
  • Der er stadig adgangsbegrænsning på max 8 biler på pladsen af gangen. Du vil møde lysregulering ved indgangen til pladserne i Hammel, Hinnerup og Hadsten, som sikrer at dette overholdes. På Hvorslev skal du selv holde øje med at der max er 7 biler på pladsen, før du kører ind.
  • Husk at medbringe handsker og egen kost og skovl.
  • Containere til genbrug og ”Gi’ og Ta’” er lukket. Hvis du har noget til direkte genbrug, opfordrer vi til, at du afleverer det direkte til genbrugsbutikker eller beholder det hjemme, til vi åbner for ”Gi’ og Ta’” og genbrugscontainerne igen.
  • Helst kun 1 person der aflæsser og ingen børn på pladsen
  • Ingen adgang til mandskabsvogn
Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.