låg af genbrugsbeholder i indkørsel

Fortsat forsinkelse på tømning af genbrugsbeholder

15. juli 2021

Vores renovatør er fortsat ramt af mange sygemeldinger på grund af COVID, så der er fortsat store forsinkelser på tømningen af genbrugsbeholderne.

Der arbejdes på højtryk for at få indhentet de manglende tømninger, men vi kan desværre ikke på nuværende tidspunkt sige, hvornår de er i mål.

Der kommer til at køre tømning af genbrugsbeholderne hen over den kommende weekend, så lad så vidt muligt din beholder stå fremme.

Hvis du rejser på ferie eller af andre grunde ikke kan have din beholder stående fremme til tømning, må du sætte klare plastsække med evt. overskydende affald sammen med beholderen ved næste ordinære tømning af genbrugsbeholderne.

Husk at benytte to sække, så du kan sortere ligesom i rummene i beholderen. Du kan også aflevere genanvendeligt affald på vores genbrugspladser.

Vi beklager ulejligheden.

Opdateret onsdag d. 21. juli:

Der er stadig forsinkelser på grund af sygdom. Følgende adresser i Hinnerup blev ikke tømt i går, tirsdag:

  • Birkevænget
  • Egevænget
  • Overdrevet
  • Rønvangen

Der arbejdes fortsat på højtryk for at tømme så hurtigt som muligt. Disse vil blive tømt i denne uge, eventuelt i weekenden. Lad gerne beholderen stå fremme ved skel, eller alternativt et synligt sted, så skraldemanden kan finde den.

Benyt gerne ekstra sække som beskrevet ovenfor i tilfælde af at du ikke kan have din beholder stående fremme.

Øvrige adresser der har oplevet forsinkelse, bør nu være tømt. Er din beholder ikke blevet tømt bedes du kontakte os på affald@favrskovforsyning.dk 

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.