Selvbetjening

Corona-situationen: Seneste nyt

12. marts 2020

Hos Favrskov Forsyning ser vi naturligvis meget alvorligt på risikoen for smittespredningen af coronavirussen. Vi følger løbende retningslinjer og anbefalinger fra regeringen, sundhedsstyresen og offentlige myndigheder. Derfor opretholdes der nu kun et beredskab, der klarer de kritiske funktioner  i Favrskov Forsyning.

Alle kritiske funktioner opretholdes, men du kan som kunde opleve længere svartid på dine henvendelser, så vi beder om din tålmodighed.

Herunder kan du læse, hvordan det påvirker de forskellige områder:

Affald

Al henvendelse skal primært foretages via AffaldOnline eller email: affald@favrskovforsyning.dk. I yderste nødstilfælde kan du kontakte os på tlf. 89 64 50 00

Dagrenovation
Dagrenovation tømmes som planlagt.

Har du ekstra meget affald ekstra meget affald til dagrenovation, kan du aflevere det i en rød Ekstra-sæk. Læs mere her.

Genbrugsbeholdere
Genbrugsbeholderne bliver tømt som planlagt.

Genbrugspladser - Kun adgang for erhvervskunder
Opdateret: fra mandag d. 23. marts er der åbent for erhvervskunder på genbrugspladsen i Hadsten fra kl. 9 - 17 i hverdagene. Dette gælder kun erhverv.

De øvrige genbrugspladser holder lukket på ubestemt tid. Dette gælder også Hvorslev, hvor der lukkes for adgang med sundhedskort. Vi følger med i de udmeldinger og anbefalinger KL sender ud vedrørende adgang for private på genbrugspladsen.

Kun adgang med tydeligt erhvervsmærkat i forruden/kvitteringsmail eller via SMS.

Private vil blive afvist ved indgangen.

Storskrald
Der afhentes foreløbig ikke storskrald fra fredag d. 13. marts til d. 29. marts.  

Spildevand

Tømningsordning
Tømningsordning for septiktanke kører som normalt.

I Favrskov spildevand opretholdes et kriseberedskab. Drejer din henvendelse sig om noget ikke akut, kan du kontakte os på spildevand@favrskovforsyning.dk

I yderste nødstilfælde kan vagttelefonen kontaktes på tlf. 89 64 50 20

 

Vi opdaterer løbende med seneste nyt…

Læs pressemeddelelse

Til nyhedsoversigten

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.