Selvbetjening

Corona-status: Opdateres løbende

25. maj 2020

Hos Favrskov Forsyning ser vi naturligvis meget alvorligt på risikoen for smittespredningen af coronavirussen. Vi følger løbende retningslinjer og anbefalinger fra regeringen, sundhedsstyresen og offentlige myndigheder. 

Du kan som kunde opleve længere svartid på dine henvendelser, så vi beder om din tålmodighed. Der er ikke mulighed for at få personlig betjening i vores administration på Torvegade 7 i Hammel.

Vi opfordrer til at benytte vores selvbetjening.

Herunder kan du læse, hvordan det påvirker de forskellige områder:

Affald

Al henvendelse skal primært foretages via AffaldOnline eller email: affald@favrskovforsyning.dk. I yderste nødstilfælde kan du kontakte os på tlf. 89 64 50 00

Dagrenovation
Dagrenovation tømmes som planlagt.

Har du ekstra meget affald ekstra meget affald til dagrenovation, kan du aflevere det i en rød Ekstra-sæk. Læs mere her.

Genbrugsbeholdere
Genbrugsbeholderne bliver tømt som planlagt.

Genbrugspladser - åbningstider

Da det forventes at de fleste kunder er kommet af med deres ”ekstra” affald fra perioden med lukning, vil åbningstiderne på genbrugspladserne vende tilbage til normalen fra tirsdag d. 14. april.

Dog vil der stadig gælde adgangsbegrænsning på max. 15 biler pr. plads i Hadsten, Hammel og Hinnerup og særlige forholdsregler. I Hvorslev er der stadig en begrænsning på 8 biler ad gangen. Derfor kan det stadig forventes at der kan være kø til pladsen.
 

ÅBNINGSTIDER FRA D. 14. APRIL:

HADSTEN GENBRUGSPLADS:
Mandag – fredag: 07:00 – 18:00
Weekend og helligdage: 09:00 – 15:00

HAMMEL GENBRUGSPLADS:
Mandag: lukket
tirsdag – fredag: 12:00 – 18:00
Weekend og helligdage: 09:00 – 15:00

HINNERUP GENBRUGSPLADS:
Mandag: 7:00 – 12:00
tirsdag – fredag: 12:00 – 18:00
Weekend og helligdage: 09:00 – 15:00

HVORSLEV GENBRUGSPLADS:
Mandag – fredag: 07:00 – 20:00
Weekend og helligdage: 07:00 – 20:00

Vær opmærksom på:

  • Du vil møde en vagt eller lysregulering ved indgangen til pladsen, som sikrer, at der max er 15 biler på pladsen af gangen i Hadsten, Hammel og Hinnerup. På Hvorslev Genbrugsplads er der en begrænsning på 8 biler og du skal selv holde øje med, at der max er 7 biler på pladsen, før du kører ind.
  • Vis hensyn og hold god afstand til andre kunder og til vores genbrugsvejledere.
  • Husk at medbringe handsker og egen kost og skovl, hvis du skal aflevere haveaffald eller andet løst affald.
  • Containere til genbrug og ”Gi’ og Ta’” er lukket. Hvis du har noget til direkte genbrug, opfordrer vi til, at du afleverer det direkte til genbrugsbutikker eller beholder det hjemme, til vi åbner for ”Gi’ og Ta’” og genbrugscontainerne igen.
  • Helst kun 1 person der aflæsser og ingen børn på pladsen
  • Ingen adgang til mandskabsvogn
  • Kø afvikles ikke efter lukketid 

 

Storskrald
Der afhentes storskrald som normalt. Du skal bestille afhentning senest 10 dage før første afhentningsdag i dit område. Bestil afhentning her.

 

 

Spildevand

Tømningsordning
Tømningsordning for septiktanke kører som normalt.

I Favrskov spildevand opretholdes et kriseberedskab. Drejer din henvendelse sig om noget ikke akut, kan du kontakte os på spildevand@favrskovforsyning.dk

I yderste nødstilfælde kan vagttelefonen kontaktes på tlf. 89 64 50 20

 

 

Til nyhedsoversigten

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.