En kunde sorterer affald på genbrugspladsen

Tak for hjælpen!

30. marts 2021

Vi vil gerne sige tak til alle deltagende, der har hjulpet os godt på vej mod at udvikle og forbedre fremtidens genbrugsplads. Vi har inteviewet 100 kunder og er nu klar til at analysere tallene.

Det er altid spændende at høre, hvad I mener og oplever på pladsen. Mange kunder påpegede, at de høje containere er svære at komme til, at haveaffaldet er placeret uhensigtsmæssigt, og at åbningstiderne kan være udfordrende. Det er tre faktorer, vi arbejder på at forbedre på den nye plads.

Til gengæld er mange af jer rigtig glade for genbrugsvejledernes hjælp og den orden, der er på pladsen. Det tager vi selvfølgelig med på den nye plads.

Et par måneder efter pladsen er åbnet, gentager vi undersøgelsen, for at se hvad I synes om de nye åbningstider, mere direkte genbrug, nedsænkede containere og meget mere. Læs mere om den nye plads her.

På gensyn til efteråret!

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.