billede af træreol og bord der står på græsplæne

Genbrug af storskrald

Hos Favrskov Forsyning er vores vigtigste opgave at skabe løsninger for at skabe mindre affald og passe bedre på vores fælles ressourcer. En del af dette er blandt andet at skabe mulighed for mere genbrug, så vi kan bruge tingene igen og igen – og så sparer vi endda også omkostninger til behandling af affald.

Derfor har vi lavet et samarbejde med en lokal forening om at afhente ting fra storskrald, der kan sælges videre som genbrug.

Det betyder, at de ting du stiller frem til storskrald kan blive afhentet af foreningen og solgt videre.

Du kan hjælpe foreningen med at angive om dine ting er egnet til genbrug, ved at sætte kryds i ”Ting egnet til genbrug” når du tilmelder storskrald.

Hvis du ikke ønsker at donere storskrald til foreningen, skal du markere det med et stykke papir klistret eller bundet fast, hvor du skriver: donation nej tak.

Foreningen der afhenter storskrald er Aarhus Klunserne fra Lading. Deres overskud går til et velgørende formål.

Det øvrige storskrald afhentes som vanligt og bliver sorteret til genanvendelse på vores genbrugsplads.

 

Er din forening også interesseret i at afhente genbrugsting, kan I kontakte Mette Raaschou på metra@favrskovforsyning.dk

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.