Selvbetjening

Ny genbrugsplads i Hammel

Vi skal genbruge og genanvende endnu mere af vores affald. Det kræver mere plads og det kræver moderne genbrugspladser med en indretning, der giver mening for brugerne. Derfor renoverer Favrskov Forsyning i de kommende år alle genbrugspladserne.

En af de første pladser i Favrskov, Hammel genbrugsplads, åbnede i 1990. Dengang var der ni fraktioner at sortere i: stort og småt brændbart, jernskrot, hårde hvidevarer, haveaffald, papaffald, aviser/ugeblade, tekstiler, glas og PVC.

Siden da er der kommet mange flere sorteringsmuligheder, krav og containere til, og på Hammel genbrugsplads kan du i dag sortere i over 40 fraktioner. Det kræver mere både af pladsmænd, borgere og af genbrugspladsen.

Derfor påbegynder Favrskov Forsyning i 2020 renovering og modernisering af genbrugspladserne i Favrskov, så vi kan sikre at pladserne lever op til den øgede sortering – både i dag, men også i fremtiden.

Pladserne renoveres en ad gangen, og den første er Hammel. Hammel flytter et stenkast ned af vejen, hvor anlægsarbejdet begynder i 2020. Det betyder, at den gamle plads vil holde åbent imens den nye bygges.

Brugerpanel - vil du være med?

Hvis du bor i kommunen, har du mulighed for at komme med gode idéer, forslag og andre input til den nye genbrugsplads gennem brugerpanelet. 

Hvis vi skal indrette genbrugspladser, der fungerer for de besøgende, så skal vi have input fra dem, der bruger pladserne. Derfor oprettes der et brugerpanel med borgere og brugere af genbrugspladsen, der skal følge udviklingen af pladsen.

Brugerpanelets opgave bliver at byde ind med behov og ideer, men også give feedback på konkrete tegninger, indretning, services og nye tiltag.

Du behøver ikke være en sorteringsnørd, affaldsekspert eller superbruger på Hammel genbrugsplads - bare du har lyst til at udvikle og tænke videre sammen med os.

Brugerpanelet mødes 3 - 6 gange i projektperioden og til evaluering. 

Vil du høre mere om brugerpanelet, eller være med, så kontakt Mette Raaschou på:

metra@favrskovforsyning.dk

Tlf. 89 64 50 33

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.