Dåse ligger på jorden i naturen

3.003 kilo affald indsamlet i Favrskovs natur

24. april 2019

3.003 kilo! Så meget affald samlede de seje børn og voksne ind i Favrskov, da de deltog i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. 

Dåser, flasker, plastikposer og meget andet affald, er desværre ikke noget særsyn i naturen og langs de danske landeveje. Derfor afholder Danmarks Naturfredningsforening hvert år en affaldsindsamling, der skal sætte fokus på problemet og minde os om, at vi skal passe godt på naturen.

I Favrskov blev der igen i år ydet en kæmpe indsats, da indsamlere fra hele kommunen, heriblandt 2.542 børn og elever, rykkede ud for at samle affald.

I Favrskov blev der indsamlet 3.003 kilo affald. Det bestod blandt andet af 1.770 dåser (289 med pant).

På landsplan indsamlede flere end 200.000 danskere 156.000 kilo affald. Heriblandt 1,5 millioner cigaretskod og 110.000 dåser (83.996 var uden pant).

Konkurrence for skoler og børnehaver

I Favrskov Forsyning vil vi gerne bakke op om den store indsats som børnene i Favrskov yder. Derfor har vi trukket lod blandt de deltagende skoler og børnehaver om fine præmier. De heldige vindere blev Tungelundskolen i Thorsø og Naturbørnehaven Klintholm i Hammel.

Til nyhedsoversigten
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder .

Jeg giver hermed samtykke til, at Favrskov Forsyning A/S må sende mig elektroniske nyhedsbreve. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde samtykket ved at afmelde nyhedsbrevet. Dette kan gøres via link nederst i nyhedsbrevet. Læs Favrskov Forsynings privatlivspolitik.